Во овој момент, на Фарски - Македонски Речник има голем број на 3,741 зборови во фарски како 4,116 преводи од вообичаените и помалку вообичаени изрази, засега, во исто време, брз и лесен за употреба.
До сега, постои голем број на Претрес зборови го195,337 / изрази , меѓу 1,036 денес.
Тагови: Фарски - Македонски речник,Фарски, Македонски , речник, преводи, онлајн речникФарски, Фарски -Македонски преведувачки услуги, превод
 
Ставете го кодот подолу каде сакате речникот графичка контрола за да се појави на вашиот сајт:


На графичка контрола ќе се појави како оваа:


направени од страна на translatefaroese.com
Вградување на овој речник на вашиот сопствен сајт:

Кликни тука за да се добие потребната HTML кодот
0.0239 / 0.0140 (18)
Вратете се на почетокот