Në këtë moment, Fjalor Ngjyra - Anglisht ka një numër prej 3,741 fjalët në faroese si 4,116 përkthimet prej shprehjeve të zakonshme dhe më pak të zakonshme, duke qenë, në të njëjtën kohë, të shpejtë dhe të lehtë për t'u përdorur.
Deri tani, ekziston një numër i 195,337 fjalët kontrolluan / shprehjet, ndër 1,036 sot.
Tags: Fjalor Ngjyra - Anglisht, Ngjyra, Anglisht, fjalor, përkthime, në internet fjalor Ngjyra, shërbimin e përkthimit Faroese - Anglisht, përkthimi
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga translatefaroese.com
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.0161 / 0.0105 (18)
Mbrapsht në krye